Vaknade imorse och såg ut över en  vintervit trädgård! Det hade kommit en hel del inatt. Fick pulsa ut med hundarna en snabbis, medans Tomas fodrade och Karin skulle till tandläkaren.
Det var jättemycket trafik på väg in mot stan. Det hade varit en olycka så trafiken var omdirigerad. Det är ju nackdelen med snön.Alltid händer det saker i trafiken.
Efter jobbet hann jag äta lite och med Karin och Tomas hjälp lägga in några filmer på hundarna. Hoppas att ni kan se dem!!  Sen åkte jag iväg och hade träning med 2 ungdommar och en underbar liten valp. Helt ljuvlig!!!

Vi kom att prata om klickerträning, så jag sätter in ett kort här på några av mina hundleksaker som vi har när vi tränar klicker.Bara fantasin sätter gränser, man kan använda avlagda barnleksaker, hinkar, burkar, lådor, att lägga saker i, att kliva i själv, att stå på osv.



.

Igår klippte vi Vilma. Hon är otroligt tålmodig och står så snällt när två amatörer, Karin och jag trälar i flera timmar med bad och klippning. Efter det jobbade hon med klicker så vi kunde filma, men hon var allt lite trött! Så här såg hon ut efter bad och innan klippning!!

Kommentera

Publiceras ej