Igår fm kom Sandra och red igen. Hon fick prova Freri, Jag tog töltaren Berserkur och Så Karin på Nökkvi. Hundarna fick också följa med. Sandra tyckte att de var så duktiga som kunde följa med ut. Det är dom! Ibland går vi alldeles vid stora vägen och det kan vara lite läskigt tycker jag, men de är så lydiga och står alldeles stilla när man säger det.

Efter lunchen åkte jag iväg och hade lektion med en söt liten hund och 2 duktiga ägare! De behövde lite tips och vägledning bara, det var jättekul!  Förutom att jag frös, trots att jag hade vinterjacka och långkalsonger......
Hann en snabbsväng till stan och bytte Karins stövlar som läckte.
Sen var det dags att åka till jobbet. Började 17 och jobbade tills imorse.

Handlade på vägen hem och styrde sen hemåt i ösregnet.
Eftersom det regnade som vanligt (!!) ägnade  Karin och jag fm till att städa och tvätta och dricka kaffe. Hästarna fick vilodag (igen).
När vi ätit lunch gick jag en promenad med hundarna medans Karin packade,för att åka till Göteborg. Eller rättare sagt Mölnlycke, till Wendelsbergs folkhögskola, där hon gick 1 år.
Johanna tittade in en sväng, sen åkte vi iväg till Hogstad, skulle handla lite på Sharpman. Vi hittade kängor på rea både Karin och jag. Så skjutsade jag henne till tåget,åkte hem och drack kaffe och satte in en lammsadel i ugnen.

Till det goda lammet åt vi potatisgratäng och sallad. Sen halvsov man gott till Idol i soffhörnet!!!

Kommentera

Publiceras ej