Besök av eqiterpeuten och snöfall

Efter frukosten och morgonfodring av hästar, gick jag en timmes promenad med hundarna. Gråkallt idag, så långkalsongerna åkte på. Var mycket glad över att kunna stoppa båda hundarna fast de börjat på en kattjakt!!
Kaffet smakade väldigt gott när jag kom hem efter promenaden.

När vi ätit lunch så kom Gerd, eqiterapeuten och skulle kolla 3 hästar. Hennes barnbarn var också med, så det blev full rulle när Moa och My kom också. My hade med sig egenhändigt nybakade kringlor till kaffet.
Med hästarna var det lite småskavanker, inte så farligt som vi trodde. Ofta när man rider kan man känna "att det är något" men man vet inte riktigt vad. Då är det skönt när Gerd kommer och hittar lite punkter som behöver masseras och behandlas. Hon visar också på skillnader i muskler som för oss är svårt att se, innan hon visat dem!

Eftermiddagen var mörk och det både regnade och haglade. Tände eld i både kaminen och vedspisen när jag kom in. Sen tände jag lite ljus och gjorde det mysigt,för Lotta, Nella och Sandra kom hit och hälsade på. Det var jättekul att se dem igen!! Det var flera år sedan. Sandra var jättemycket hos oss när Karin och hon var 14-15 år.
Vi babblade i flera timmar och när de skulle åka hem var det alldeles vitt ute. Det har kommit snö!!

En ledig dag

Idag vaknade man till en frostig morgon. Det var alldeles vitt ute. Hästarna blev glada när morgonhöet serverades.
Efter frukost hade vi storstädning i marsvinsburen. Klorna blev också klippta!

Klockan 10 kom Lisa, Ebba och Eva och red ut med Karin och mig. Jag red Freyja. Det gick lite fort i början, men det går bättre och bättre.... På hemvägen bytte Eva och jag så hon fick prova Freyja. Det var kul att se någon annan rida henne.

När vi kom till stallet igen fikade vi,ute i solen. Det var riktigt skönt!

Efter lunch mockade vi, fyllde på vatten och packade hö. Dagliga sysslor alltså!
När vi kom in bakade jag en kaka till kvällen och städade av lite grann. Karin åkte iväg på möte till Linköping.

På tuppewarepartyt på kvällen blev vi ganska få men det var trevligt ändå! Köpte några fler burkar som vi ska trolla in i något skåp......

Äntligen!

Jag har skapat en blogg! Som jag har tjatat om det! Jag trodde det var svårt, men det var det ju inte, jag kunde själv!!

På förmiddagen var Marie här en sväng, så vi var på en timmes promenad med hundarna.

Efter lunch var  Karin och jag  ute och red med Amanda och hennes moster. Det var soligt, härligt höstväder, perfekt ridväder! Hästarna skötte sig bra. Katur 26 år, töltade på bra med Jessika, som Amandas moster heter. Hon var en van ryttare. Då är det både kul och lätt att instruera!

Nu är det dags att börja elda i braskaminen, det blir nog kallt inatt!


RSS 2.0