Började morgonen med en motionsrunda i Råssnäs, på väg hem från jobbet. Skönt att gå någon annanstans än här hemma! Nu när man ska få ihop steg!

Kaffekopp vid datorn när jag kom hem. Sen ville hästarna ha mat, hundarna skulle rastas och så vek jag tvätt, tvättade ny tvätt och lagade middag!

Efter det red jag ut på Katur med hundarna som sällskap. Vilma jagade en hare, jag hann inte med idag.... Sen sprang hon tillbaka till ett ställe och åt något, men då hoppade jag av och sprang fram mot henne och härjade lite. Sen skötte hon sig.

När vi kom hem var det bara att slänga i sig en banan och åka till stan, för jag skulle ha privatträning med en tjej.
En duktig ung tjej med sin unga hund! Har träffats i höstas och nu skulle vi fortsätta lite. Det gick jättebra! Vi hade så trevligt! Jag gillar att undervisa barn och ungdomar!

Väl hemma,efter inköp av nya fästingplockare, skulle vi hämta hö. Karin och Tomas stod redo här när jag kom!
Var i Varv och hämtade ett lass och lastade sen upp det på logen.

Idag har jag också hunnit med att träna 3 pass med Nellies signalbeteende: Markera på mig när en timer ringer, sen visa var den är. Idag har det äntligen hänt lite!!! Förut har hon inte förstått, jag har kämpat som tusan, för det måste vara klart till examen. Idag skedde ett genombrott. Yippee!

Jag och mina hundar

Kommentera

Publiceras ej