I morse var det så där underbart skönt igen. Man blir så lycklig när man går ut och hör fågekvitter och inget mer!  Inga oljud ,som istan. När jag sover på jobbet vaknar man av trafiken eller att de kommer och tömmer återvinningstationen!!
Men det går det med!!!

På fm kom både Jonna och Annette och red med mig. Jag fick då ta Nökkvi. Vi kommer inte så bra överens, men det gick väl skapligt ändå. Men han är så stor och tung, längtar efter lilla Freyja som kommer hem på onsdag. Beris är stor också, men mycket lättare att rida. Jag har lättare att rida 5 gångshästar. Det är skillnad på 4- och 5 gångshästar. Olika ridsätt.

Efter lunchen hade jag agilitykurser. Först nybörjare och sen fortsättning.
Jag fattar inte vilka duktiga människor som hamnar på mina kurser!  Nybörjarna körde redan kombinationer på 6 hinder idag. De provade även bana i vinkel och att ha böjd tunnel. Det är bara 4:e gången!

Lisa, försiktig fröken, har blivit tuff brud!!




Fortsättningsgruppen körde en hel tävlingsbana. En hoppklass 1 bana. Där är ju flera hundar som bara gått en kurs förut, på 6 ggr. Alice är mest nybörjare av alla, klarar tom gungan själv!!




Det är så himla kul att se hur fort de lär sig och hur kul de tycker att det är. Fast idag var det lite varmt, hundarna blev trötta. Men då kan man göra som Oscar: Vila när vi plockar in!

Kommentera

Publiceras ej