Kallt igen imorse. Gick en timmes promenad med hundarna efter lite städning här hemma.
Kom hem lagom till Marie kom  hit, så vi kunde dricka kaffe!

Maries kompis Emma kom hit med sin häst och lånade rundcorallen att träna i. Vi stod huttrande och såg på. Det var en söt liten ponny som var importerad från Tyskland.

Marie och jag fixade lite i stallet. Städade av, för veterinären skulle komma. Nettla gick igenom besiktingen. Veterinär Bitte tyckte att hon var en fin liten barnponny. Sen var det dags att kastrera Birkir. Det har jag aldrig varit med om, men han skötte sig bra. Hoppas det läker fint nu.

Fröken Disa smet ut ur hagen när vi skulle hämta Birkir. Hon struntade i att det var el..... Sen släppte vi ihop Disa och Nettla i en hage och det gick jättebra, en stund!  När Karin och jag skulle ut och rida ser vi att staketet är nedrivet och Nettla ligger själv i sin hage. Då har busfröet dragit in till grabbarna igen.... Nu är hon kvar där.

Karin och jag red ut med vovvarna. Härligt ridväder, lagom svalt. Även hundarna gillar det. Nellie blir så trött när det är varmt. Men tyvärr har fästingarna vaknat till liv ordentligt nu. Mindre kul....

Disa, lugn när hon äter....


Kommentera

Publiceras ej