Söndag-full av aktiviteter

Sov 10 timmar inatt! Kära nån....det händer ju aldrig...men jag kanske behövde det.

Gick upp 8 och ut till Nettla som var hungrig! Kl 10 kom Annette och red ut med oss. Då hade jag snabbt bytt på marsvinet, tvättat en maskin, skalat potatis och tagit en kopp kaffe!

Mitt i ridturen kom stans regnväder. Vi blev dyböta och kalla! Det är inget sommarregn längre....

In och lagade lunch. Lax blev det. Sen förberedde jag agilityn och fixade kaffe.

Först var det nybörjarna, som redan körde lite kombinationer idag. Superduktiga! Lite bus mellan varven blir det, men det gör inget!! De blir bara så uppspelta.

Sen kom fortsättningsgruppen och tränade på ganska svåra övningsbanor, som de fixade galant! Man blir så glad när de lyckas. Tyvärr hittade en liten vovve gödselstacken... mindre kul! Men vi fixar staket till nästa gång!

När vi var klara var det dags att hämta hem hästarna. Sen blev det kvällsmat och så tog jag ett träningsspass med Nellie.

Nu ska jag ta det lugnt en stund! Kanske läsa en stund och sen sova tidigt! Jobbar imorgon.

Lördag med kurser och ridning!

Vaknade redan 6.30 och gick faktiskt upp. Det är härligt ute så tidigt på morgonen. Nettla blev jätteglad över tidig frukost. Hon är så rolig, varje morgon när man kommer, så sträcker hon ut sig som en hund eller katt gör när de sträcker på sig. Jag har aldrig sett en häst göra så!!

På fm hade jag valpkurs. Så himla kul! Väldigt duktiga familjer är det! De jobbar med sina hundar, lyssnar intresserat och ställer fågor. Bättre kan det inte bli!

Tomas fixade lunchen, fläskpannkaka, när jag kom in efter kursen. När vi ätit var det dags att ladda för spårkursen som var 14-16. Det var 4 hundar som kom, 1 uteblev av någon anledning. Det blåste halv storm i skogen så det blev ju svårt när det var nybörjarhundar. Men de löste det bra. Alla gick 3 spår var. Flera av dem klockrena spår!

Efter den kursen kände jag mig tom i huvudet efter all blåst! Men jag gick bara in en sväng, ringde till mamma och tog en frukt. Sen red Karin och jag på Beris och Nökkvi, först i paddocken och sen ut! Det gick så himla bra idag!!

Sen gick jag in och lagade mat och gjorde en äpplepaj! Den ska vi äta nu med kaffe. Gott!


Nettla, den roliga hästen som sträcker på sig varje morgon!

Fredag!

På fm hände en rolig grej. En försäljare ringde om att jag skulle bli erbjuden någon hemsida. Jag sa nej tack 3 ggr utan att vara otrevlig. Då hände något oväntat!! Människan hade problem, med sin hund och en hel del annat...... Jag var amatör(hund och människo)psykolog i 45 min. Hon avslutade med att tacka åtskilliga gånger. Jag har aldrig varit med om något liknande....

Efter lunch satt jag och väntade på att vårdcentralen skulle ringa upp. Tur att man inte är sjuk ofta!! Man bryter ju nästan ihop på alla knappar man ska trycka på! Fick komma iallafall, så gick den eftermiddagen.....

Åkte förbi på Lindex för att utnyttja en rabatt check som går ut imorgon. Köpte jeans, supersköna.  Då gick jag förbi Team sportia också. Lyckades fynda ett regnställ för halva priset och ett par sandaler till nästa sommar!! Ibland ska man ha tur också....

Nu på kvällen när vi åt kvällsmat så såg vi att Nellie dreglade så det var en stor pöl. Letade på nätet, men ringde sen veterinären. De trodde att hon nosat/slickat på en groda! Det kan det vara för vi har grodor här. Hon är pigg annars. Vi har varit ute och hämtat tillbaka hästarna och då busade hon som vanlig! Hoppas att det inte är något annat.
RSS 2.0