Rejäl hundpromenad på fm med Nellie eftersom hon fick vara ensam på em.

Carina och jag åkte och hälsade på en hund som eventuellt ska bli hennes, från en omplaceringsorganisation.
Jag jobbar ideellt med den föreningen, vars länk finns på min sida. Hittehund.

När vi kom hem var jag sååå kaffesugen. Hade just bryggt, när Karin dök upp efter jobbet. Vi tog en kopp och satt och pratade lite. Bestämde att vi skulle rida när min lever kokt färdig. Det blev en proppfull plåt med hundgodis!

Tomas kom hem efter första dagen på jobbet, efter semestern. Han ville också hänga med ut och rida. Det blev som igår, jag tog Katur, Karin Nökkvi och Tomas red Beris.

Katur var så rolig, fine gamle hästen. Första kvarten är han lite seg och ovillig, men sen, när han blir uppvärmd! Vilket tryck det var. I tölten kändes det som han lyfte rejält i framänden och tog i bak, som de ska göra. I galoppen drog han förbi de andra och jag låg först och det gick fort!! Han tog i nästan allt han hade! Vilken kraft det är när man dundrar fram....tårarna rann av vinddraget.

När vi kom hem gick jag in och fixade kvällsmat. Mitt i maten kommer Tomas in och har hittat ett "fält" med kantareller! Så vi åt och gick ut i skogen, i halvmörker. Såg inte mycket. Men vi plockade några liter. Gott! Plockade också en burk till min kantarellkurs som börjar i morgon.

Snart ska jag se på reprisen av allsång (som jag aldrig ser) min mamma ringde och sa att jag skulle titta.

Kommentera

Publiceras ej