Jobbade till imorse kl 8. När jag skulle hem var det omöjligt att skrapa rutorna! -15grader och det satt som berget! Fick sitta i bilen i 30 min med motorn på innan det gick att skrapa. Kom hem vid 9 och då bytte jag bara om och så åkte Victor, Tomas och jag till Ikano-huset.

Vi började med fika. 20 kr för 3pers!!! Hur kan det vara så billigt? Då fick vi 2 små frukostbröd var med ost och skinka och så kaffe. Billigare än hemma!

Vi hittade lite var iallafall. Victor köpte 2 par jeans och jag hittade några t-shirt på Intersport. Tomas var på Jula.

Sen hade vi tänkt äta lunch, men det var kaos då. Fullt med folk överallt!Så vi åkte hem och lagade mat. Stannade i Fornåsa och handlade på lanthandeln, går snabbt och lätt. De har de mesta. Ingen zuccini idag tyvärr, men det gick med gurka!

Efter maten gick vi en promenad med hundarna. Men det var så kallt så det blev inte långt. Diesal lyckades skrapa av skinnet på ett bakben också, han har så tunn hud.

Fodrade hästarna och fixade med staketet. De hade lyckats ta sig in i en hage de inte skulle vara i, där det låg hö som skulle eldas upp..... Hoppas ingen blir dålig nu.

Vi gick in och drack kaffe och eldade i både kaminen och vedspisen. Varmt och mysigt. Sen har jag tvättat, bytt på marsvinet och hjälpt Victor med att laga hans jacka. Han sydde själv, jag bara visade!

Tomas har hållt på med golvläggning i lilla hallen. Victor och jag gjorde pizza och kollade  på. En annan som kollade på var Diesal! Han ska glo på allt!

Nu ska jag snart gå ut och fodra igen. Idag har det gått åt mycket hö i kylan. Sen blir det en kopp kaffe tror jag!


Victor lagar sin jacka!


Så här fint var det ute idag.

Kommentera

Publiceras ej