Fick skrapa rutorna på jobbet imorse, satt som satan.....Åkte och tankade, slängde grovsopor och sen och till sporthallen och tränade. Började faktiskt med en solning. Skönt, somnade och vaknade tvärt när solariet stängdes av! Köpte take away kaffe (kändes som i Stockholm där alla springer med kaffemuggar, överallt!!) och drack i bilen på väg till Maxi. Handlade i en timme. Det tar tid i den affären.....

När jag kom hem kom Karin också hit. Vi åt mat som jag lagade igår och tog lite kaffe innan vi gick ut till stallet. Det var härligt väder, det riktigt bet i kinderna. Mockade och fixade innan vi red iväg på Beris och Nökkvi. Hundarna var också med. De blev behandlade för rävskabb igår förresten. Nellie hade fått några sår som jag var och visade för veterinären och det gick inte att utesluta att det var det. Senare på dagen igår såg Karin skabbräven när hon red, så det är nog troligt att det är det som hon fått. Stackars räv, den bara snurrade runt sa Karin. Hoppas att någon skjuter den snart.

Har tvättat mycket idag. Alla hundfiltar bland annat. Har också torkat golven och lagt på ny röd matta i köket. Så fint.

Karin är på en föreläsning ikväll så Vilma är kvar här. Hon får sova över, eftersom Karin kommer hit imorgon bitti igen. Sotarn kommer imorgon så Karin  kommer och släpper in honom!

Jag var nyss ute med hundarna och gav hästarna kvällsmat. Det är fullmåne så det är som en stor lampa är tänd. Behövdes ingen pannlampa! 

Kommentera

Publiceras ej