Idag när jag kom hem från jobbet hade vi inget varmvatten. Beredaren har gått sönder, så Tomas håller på att instalera en ny.
Karin och jag tog iallafall förmiddagskaffe och sen gick vi ut och mockade. Rättare sagt: Halkade omkring på isen. Det är is i halva hagen, stackars hästar.
När vi höll på att fixa lunch kom Robert och Mi, precis lagom!  Snart efter kom Marie.  Jag och Marie tog hundarna på promenad och Robert och Mi följde med Karin ut och red en sväng. Det var jobbigt att gå, eftersom det är is överallt.

När vi passerade Hovslagare Stefans hus, frågade jag honom om han kunde komma och kolla på Disas hov som gått sönder. Det var tur att han kunde för det var inte bra! Hon hade ett hålrum i hovväggen som var tvunget att skäras rent med kniv. Sen ska vi tvätta det där, för det är ett svampangrepp. Efter att vi fått bort svampen ska vi ha på tjära. Lite pyssel alltså. Men det skulle växa ut på några månader sa han.

Efter detta pyssel gick vi in och drack kaffe. Marie åkte hem till sig. Vi andra kom på att vi skulle passa på att åka till sharpman i Hogstad, en snabbis, innan vi skulle åka och fredags-simma!

Jag hittade en jättefin tröja, som var lite nedsatt, men jag prutade ner lite till!!! Den är superskön.

Sen åkte vi till Medley. Karin och jag simmade och Robert tränade. Jätteskönt!
När vi kom hem fixade vi lite mat och tittade på let´s dance. Tomas skruvar på varmvattenberedaren. Tråkigt kvällsjobb....

Imorgon ska jag till Linköping på en väldigt intressant föreläsning med bla. Kerstin Malm och Kent Svartberg. Heldag!

Kommentera

Publiceras ej