Idag är det den 1/1-09.
Vi kom hem från nyårsfesten kl 2.30 inatt. Då var hästarna hungriga och Nellie behövde gå ut. Sen hängde vi tvätt(!!) och eldade lite innan vi gick och sov. Nellie var lugn när vi kom hem. Hon hade sovit och kom och sträckte på sig som hon gör när hon vaknar. Det hade nog varit lugnt med raketer. Vi såg bara några stycken från Eva och Rolf. Det är ju vackert, men så mycket pengar som bara eldas upp.....

Idag är det underbart väder. Solen skiner och det är -6 grader. Tog in min overall och ska nu ut en sväng och rida. Nellie får hänga med. Vad smidigt det är att ha en hund!

Vi har flyttat över Nökkvi till stohagen igen. Förra gången vi gjorde det fungerade det inte så bra. Men nu har Katur tagit på sig ledarrollen för stona och fölen, så han styr upp när det blir lite stökigt. Birkir vill gärna leka med både Nökkvi och Katur. Han hänger och biter i dem, men Freyja är så orolig och låter dem inte leka. Hon springer imellan och gnäggar när det börjar busas.De får passa på när Freyja är inne i stallet och äter lite.

Kommentera

Publiceras ej