Ibland hinner man mycket på en dag! När jag vart ute och fodrat och fyllt på vatten,åt vi en lång frukost  innan Karins kompis Lotta skulle åka vidare.
Sen städade jag köket, bytte gardiner, tvättade golvet och bytte matta. Från julmys till blått och grått!

Fm kaffet blev en snabbkopp och lunchen redan halv 1 eftersom Amanda skulle komma och rida.

Precis när vi skulle rida sköt någon i skogen så Nellie ville inte följa med. Vilma var med själv. Jag undrar hur långt hon sprang! Hon springer ju småsvängar hela tiden och kollar spår, äter skit (!!) och klättrar både högt och lågt! Idag red vi en tråkig väg, med mycket trassel i skogen över 4-5 diken, men det var en guldgruva av djurspår och spillning för Vilma. Medans vi trasslade hann hon springa runt oss och kolla av hela omgivningen!

När vi nästan var hemma mötte vi folk, då fick hon sitta i sadeln framför mig. Hon kan hoppa upp själv ifrån en sten!

När vi kom tillbaka släppte vi ihop alla hästar. Oj, vad Birkir blev lycklig! Han har stegrat, klättrat, krypit under, bitit på, klängt på både Beris och Freri! De fick vara ihop nårga timmar, sen var de svettiga så Birkir fick stå inne med täcke en stund. Tomas har fixat hovarna på nästan alla hästar ikväll innan vi gick in. Jätteskönt. Men de såg ganska bra ut, fast det varit hårt i backen.

Till kvällen åt vi Älgfärsbiff, rösti och kantarellsås. Det var gott!  Sen sov jag gott i soffan och vaknade pigg nu kl 23.45!!

Birkir-buskillen!

Kommentera

Publiceras ej