Imorse gick vi ut för att släppa över hästarna till grann-betet eftersom det regnade. Medans Tomas matade grisarna gick jag upp på logen och kollade hur det var med den lille svalungen som trillat ur boet. Jag kunde inte se honom så jag trodde att han också dött, som hans 4 syskon gjort. De hade byggt boet så högt upp under taket så fallet blev för högt för små fågelungar.

Men när Tomas kom så sa han att han sett den lille träna flygning mellan halmbalarna! Senare såg vi honom på en väggbalk!

När vi släppt över hästarna så gick vi genom hagen tillbaka. Då visade Tomas att han hittat ett rovfågelpar med en unge som tränade flygning! De är stora! Till och med ungen var jättestor. Det gäller att hålla reda på vår lilla pudel nu.

När vi kom hem kollade vi i en bok och tror att det är duvhökar. Dessutom har vi en massa korpar också som häckar här. Populär boplats det här!

Det har regnat precis hela dagen. Carina med dotter Felicia var här och köpte hö till kaninen. Vi kollade runt på djuren och när jag kom in var jag helt stelfrusen! Tog och gräddade våfflor till fikat. Gott!!

Sen har jag packat en massa till helgens hundläger. Åker vid 6 imorgon bitti för att hinna dit innan deltagarna!

Nyss kom jag in från min lydnadskurs. Idag var det några borta, så det var 6 hundar. De var jätteduktiga! Man kan se att det har blivit skillnad på flera av dem, även om några var duktiga redan! Man måste säga att de var väldigt duktiga som jobbade på fast regnet strilade hela tiden!

Nu ska vi äta kvällsmat. Lax o spenatpaj och sallad. Det är lustigt, men man blir mer hungrig när det är regnigt och kallt!!

En bild jag fått av någon annan!!

Kommentera

Publiceras ej