Imorse var det uppehåll, så jag slet ur lakanen och tänkte hinna tvätta och hänga ut. Men jag hann bara sätta på maskinen så började det att regna!!

Efter fm kaffet åkte jag till Maxi och handlade, igen. Tycker att jag är där jämt......

Har lagat mat och suttit och fixat en massa pappersjobb hela em.  Gjort lite hundgodis,  köpte kyckling hjärtan som var halva priset på.

Ägnat lite tid åt Hittehund. En sida med omplaceringshundar, där jag hjälper till när det behövs. Där kan ni gå in och stötta med en hundralapp eller två, om ni har lust! Hittehund.se heter sidan.

Vi har precis ätit våfflor till sent eftermiddagskaffe! Tur att jag börjar jobba imorgon, så det blir slut på fikandet!!!!! På jobbet blir det bara kaffe och möjligen en frukt!

Valpkursen är full nu. Jag har inte annonserat eller satt upp lappar. Det känns ju bra! Ska skicka ut ikväll om startdatum.

Karin och Jonna är ute och rider. Robert och Mi sitter i köket och jobbar på sina datorer och Tomas fixar handbromsen på bilen. Imorgon ska jag besikta den och jag  hoppas att det går bra!!


Nu ska jag dammsuga och bädda rent


En bild från chicken camp. Där har jag varit och tränat hönor för att bli en bättre hundtränare! Här drar hönan i ett gummiband. Otroligt lärorikt!

Kommentera

Publiceras ej