Vaknade av att hela rummet snurrade! Har lågt blodtryck och ibland blir det så illa att jag är groggy!

Men efter frukost och kaffetåren kände jag mig ändå pigg nog att gå ut. Robert klippte gräset och Tomas klippte häcken. Jag räfsade ihop klippet! Vad fint det blev!!!

Sen lagade jag älggryta till lunch. Det var sista biten älgkött från frysen. Nu får vi vänta några månader på nytt!

Robert och Mi åkte på kalas och tro´t eller ej, men jag lade mej på soffan och slumrade till en stund!!

Sen kom Karin. Hon fixade kaffe och gräddade vaniljbullar från frysen, farligt goda! Vi fikade och hjälptes åt med ett nytt korsord.

Efter det gick Tomas ut för att laga bilen till besiktningen nästa vecka. Karin och jag tog med hundarna till skogen för att se om vi kunde hitta lite svamp. Men nu har det börjat komma folk hit med bilar, utifrån, så det var renrakat!! Skogen är inte stor sedan stormarna tog det mesta, men folk fortsätter att komma till den lilla remsan som är kvar.

Om de höll sig i skogen skulle jag inget säga, men de petar isär trådarna på hagstaketet och går in i hästhagen. Det gillar jag inte, särskilt inte som vi har en liten rymningsbenägen Disa!! Hon har hoppat ut ett antal gånger!

Robert ringde nu och undrade om han behövde handla. Så vi bestämde oss för att göra toast till kvällen. Sen var de på godishuset också.......!!!!


Bild som jag fått!

Kommentera

Publiceras ej