Bad och shopping

Jobbat hela dagen. Var och badade. Jag badade faktiskt! Fast jag inte brukar, men det var skönt. Varmt på land så man måste bara i.

På kvällen åkte vi till Linköping. Ikea , Biltema, Lindex , Max och Maxi hann vi med.  Karin och jag fyndade några shorts på Lindex medans Tomas var på Biltema. Sen var vi på Ikea och köpte lite av varje. Karin provade lite soffor också.

Vi åt på Max, som Karin och Tomas envisas med att det är bäst... Så stor skillnad är det väl inte på hamburgare och hamburgare!?

Sen avslutade vi med Maxi. Jag hittade en jättebra hundbok som heter Hundspråk, av Ingrid Tapper. Jättebra är den, ett fyndpris 49 :- "Hittade du en hundbok" sa Tomas. "Ja jag har ju inga förut ," sa jag. (Bokhyllan består till 75% av hundböcker!!)

Nu gick Tomas och Karin ner till hästarna och jag fick i uppgift att sätta på kaffe. Måste även bestämma bana till agilityn imorgon. Sista gången.

Arbetat hela da´n

På onsdag flyttar Karin till sin lägenhet. En fördel är att det blir rensat lite i skåpen! I morse städade jag vitrinskåpet som var ganska dammigt! Sen städade jag uppepå och bakom kylen. Mycket dammigt!

Efter fm kaffet åkte vi till soptippen med en full transport med skräp. Skönt att bli av med. På hemvägen köpte vi jättegod potatis och jordgubbar på Grepstad gård.

Efter lunch ägnade jag många timmar åt att klippa gräs.... Karin körde med trimmern, så nu är det fint. Vi blev klara vid 18 tiden och då fick jag en privat träning. En underbar hund som var en av de smartare jag mött!! Men det var hans 4:e hem fast han bara var dryga året. Han hade lite olika erfarenheter med i bagaget.... Men det kommer att bli jättebra! Intresserade ägare, gillar jag.

Nu har jag trotsat värmen, öppnat alla fönster och städat sovrummet. Bytt lakan och dammsugit så det blev ännu varmare......Hur ska vi kunna sova? Ska gå ut och leta efter en fläkt som jag tror är i boden.

Karin och jag är på väg att hämta hem hästarna. Hon ska rida, men jag jobbar imorgon så jag ska duscha och sova!

Vilken hetta

Idag har det varit varmt! Inte för att jag har kollat termometern, men man har varit klibbig hela dagen.
Började faktiskt med 2 varv i Råssnäs i morse efter jobbet. Då var det skaplig temp, samt att det blåser där ute.

När vi ätit lunch dök mor och far, bror Fredrik, Marie och barnen upp. Vi har rivit i stallet och snickrat kaninbur. Ja, jag har mest hejat på och stått för markservice.

Vi har fikat och sen grillade vi på kvällen. Nu har de åkt hem och Karin och Tomas stack ner och hämtade hem hästarna medans  jag plockade in disk och annat. 

My hittade ett hjärta i jordgubbskålen!

Jag med Söta Moa och Vilma. My är fotograf!


Tomas


En del jobbar som tusan!!


Jag hejar på och tar ett glas vin!
RSS 2.0