I morse vaknade jag 3 ggr och kollade på klockan. Den var 7, tills jag insåg att den måste ha stannat! Stackars hästar, fick sen frukost! Klockan var 8.30, väldigt sent för att vara mej...

Fm, den som blev kvar (!!) tillbringade jag i rabatterna och klippte ner växter och rensade. Sen åt vi stuvade makaroner och korv, lite snabblunch. Marie, Fredrik och barnen kom en sväng.

Karin och jag åkte och hämtade Amanda och sen åkte vi till Carmen och hämtade en kanin. En kille som vi inte har hittat på något namn till ännu.  Han är en vit lejonhuvad kanin, med lite grått i det vita. Väldigt söt!

Efter lite kaffe och bullar red Amanda och Karin på ridbanan och hoppade. Sen red de ut en sväng efter det. Då gick jag en promenad med hundarna och tog lite kort. Tomas har hållt på och gjort fint i hästhagarna. Har har putsat av gräset och harvat.

När Karin och Amanda kom tillbaka red vi 3 de hästar som var kvar! Amanda på Katur, Karin på Freyja och så jag och Tindra. Vi red också på banan och jag tränade på det Malin sagt åt mig. Framdelsvändningar och skänkelvikningar! Det gick ganska bra! Tölten gick jättebra idag, traven mindra bra!

Klockan var 20.30 när vi kom in. Slängde in fryst pizza i ugnen medans jag duschade. Den här årstiden har man inte samma tid att laga mat! När vi ätit städade jag sovrummet och bäddade med nytvättade lakan som hängt ute och luktar så gott! Kaffe blev det nu när klockan är 23.40! Lite andra tider än på vinterhalvåret.







2 kommentarer

Anna

07 Jun 2009 00:14

Fina kort,ses på måndag

Agneta

07 Jun 2009 00:19

Tack Anna! Men vi ses nästa måndag!!

Om du kommer på måndag så är jag på jobbet!

Kommentera

Publiceras ej