Kom hem från jobbet vid lunch. Jobbade från 8 på midsommarafton tills idag.
Handlade på hemvägen. Lagade lunch. Kassler, stekt potatis o ägg.

Sen gick Tomas och jag och kollade staketet på grannens hage som vi sk låta hästarna beta av. Det har växt upp jättehögt! Hittade en död råbock strax utanför hagen. Har förstått att det legat något där eftersom Vilma smitit dit flera gånger och kommit tillbaka slickandes om munnen!!!! Trevlig hund.........

Kaffe med glass och jordgubbar när vi kom tillbaka. Det var bara vi hemma eftersom Karin, Robert och Mi är iväg till Söderköping hela dagen. Robert och Mi kom hit sent i torsdagskväll.

Sen klippte Tomas gräset och jag rensade ogräs på grusgången i 3 timmar! Under tiden frostade jag av frysen och tvättade 2 maskiner! Effektivt! Känner mig nöjd.

Gräsklipparen går lite som den vill så vi lånade grannens, det gick lite fortare än att sätta på drivremmen var 10:e meter.... När Tomas lämnade tillbaka den sa jag att han skulle bjuda grannen på mat. Hon var nämligen ensam hemma.
 
Hon kom, hade med lite vin och...förrätt! Så vi mumsade i oss gubbröra på rostat bröd och sen korv och potatissallad. Avslutade med kaffe o pepparkaka. Det blev väldigt spontant o enkelt. Annars när man ska bjuda hem så ska man ju städa, handla och stå i. Nu blev det som det blev! Vi åt det vi hade! Vinet var också gott!

Nu ska jag förbereda morgondagens valpkurs.


Vilma som valp!

Kommentera

Publiceras ej