Har varit på ridlägrets sista dag. Första ridpasset gick riktigt bra. Red dressyrprogrammet som vi skulle ha på tävlingen.
Tindra gick sämre i tölten idag, kändes stel och skuttig! Men jag fixade det skapligt ändå, så jag  bestämde att jag skulle vara med på tävlingen. Funderade på att hoppa över, eftersom Tindra inte är van att ridas så här mycket och kändes trött.

Efter lunchen var det tävling. Då dyker en dressyrdomare upp! Alla (nästan) blev nervösa och ville inte vara med!
Jag har haft henne som elev i Blå stjärnan, så jag tyckte inte att hon var så farlig!

Man kan ju bara göra sitt bästa och det gjorde jag. Red alla vägar rätt (!) men tölten var borta! Hon studsade mest runt i blandade gångarter. Så jag kom sist av 10 stycken. (några åkte hem) Hade hon töltat så hade jag nog fått lite högre placering! De andra gångarterna gick skapligt, fast i lite för hög form. Nu får hon vila några dagar. När vi åkte hem i transporten skakade hennes ben av trötthet. 

De blev glada när vi kom hem och de fick springa ut till de andra i gänget!

Karin åkte på möte och jag hade spårkurs, sista träffen! Trevligt gäng har det varit.Idag var vi på andra sidan vägen, så det blev ny miljö för dem. Vi hade även ett barn och en barnkärra med som störning, men allt gick kalasbra! Jätteduktiga hundar!

Nej nu sitter jag nästan och sover.. Go`natt!


Kommentera

Publiceras ej