Har tagit en kopp kaffe och försöker varva ner. Svårt....
Har man varit hemmifrån 3 dagar så blir det ju lite att ta igen. Har städat av (bestämde att städa till 10 och sen ta rast!!!!) varit och handlat, tvättat, bytt på kanin och marsvinen, lagat matlådor och ringt och mejlat en j-kla massa.

Har inte hunnit med någon promenad med hundarna utan de har fått hänga med till affären, ut och hängt tvätt osv. Men de är rätt nöjda med att bara få vara med mej. De klagar inte...!!

Fick mejl från Sbs där de ville att jag skulle göra en sak till inför lägret. Höll på att gå i taket eftersom jag redan har häcken full! Är man stressad så har man fruktansvärt låg toleransnivå!

Oriflamesminket kom idag också, så jag började sortera och lägga i påsar. Då stämmer det förstås inte så man ska ringa om det.....

Min snälla bror har lovat att komma ikväll och hjälpa till med vårt balanshinder som är halvfärdigt, vad skulle jag göra utan honom!?

Karin fick just hit Jonna så de två ska rida 2 hästar var och ta med hundarna ut. Jag kan nog lämna över nu och sticka och jobba. Skönt, det löser sig alltid!!

Kommentera

Publiceras ej