Började dagen med promenad i Råssnäs. Nu är det bara några dagar kvar på stegtävlingen.
Väl hemma ringde de från jobbet och undrade om jag kunde närvara vid en anställningsintervju. Det gick ju bra, så hundarna fick följa med till Poppelstaden och vara kontorshundar!

När jag kom hem anlände Marianne, Camilla och Liam samtidigt! Vi fikade på väldigt gott fika som de hade med sig och var ute och kollade på djuren.

Liam har tränat med båda hundarna också så de var helt slut när han åkte hem med sin mamma och gammelmormor!
Nellie är för go, hon traskade efter Liam och lekte med pinnar, bollar och andra saker. De hade dragkamp och så spelade de hundspel! Hon är så lydig, släpper alltid saker och lyssnar på alla kommandon. Bara de inte pillar på henne så går allt bra!

Precis när släkten åkte hem kom Annette och red. Det var väldigt trevligt att ses igen! Jag red på Tindra, första gången ute, men hon skötte sig jättebra! Framåt är hon, men hon lyssnar uppmärksamt på vad man vill.

Nu ska jag gå ut med hundarna och flytta tillbaka hästarna. Men nu kom visst Tomas och sa att redan flyttat dem. Underbart, för jag är supertrött och ska bara ta en liten kvällstur med vovvarna. Karin är i Stockholm, så jag får ta det som hon annars sköter!


Kommentera

Publiceras ej