Fredagen tillbringade vi mestandels i bilen! Vi åkte ju till Ullared med släpkärra bakom, så det gick inte så fort.
Karin och jag shoppade en hel del, medans Tomas var i Halmstad och köpte en harv.
Det var inte mycket folk på Ge kåås så vi kunde gå lugnt överallt, utan köer.

På lördagen var vi uppe tidigt. Jag städade lite och åkte och handlade till kvällen. Marie, Fredrik och barnen skulle komma och sova över och se på melodifestivalen.

Efter lunch red Karin och jag ut på Beris och Nökkvi. Hundarna fick följa med förstås. Vi red barbacka båda två.
Katur hade tappat en sko som Tomas letade reda på! Han slog dit den ocksä.

Vid 16 tiden kom fam. Damberg. De hade varit på bio och sett Pettsson och Findus Efter en stund i stallet gick vi in och drack lite kaffe och sen var det snart dags att laga mat. Småtjejerna hjälpte Karin att göra fruktsallad, hon hade fullt sjå att hålla reda på knivar, frukt och barn!!

Melodifestivalen var väldigt underhållande, men ingen av våra favoriter vann tyvärr. Molly som jag tyckte var bra, hon kom sist!! Moa somnade innan det var slut, men My orkade se hela. Sen somnade även hon och vi bäddade ner dem i Karins säng.

Imorse vaknade barnen och Karin samtidigt som mig, så de följde med ut allihop.  När  jag stod i hallen och barnen kom och skulle ta på sig blev Nellie så glad så hon pussade båda två!!  När vi fodrade så kom även Marie och Fredrik ut från "lekstugan" som Moa kallar gäststugan!

Det blev tidig frukost och sen gick vi ut allihop och red och grejade i stallet. My red bakom mig på Katur och vi galopperade över fältet, oj vad hon skrattade!! Vi vände tillbaka och gjorde om det för hon tyckte det var så kul!

När vi varit ute ett par timmar gick vi in och drack kaffe. Vi hade hunnit med jättemycket fast klockan  var bara 11!!

När vi hade fyllt på energiförrådet gick vi ut igen. Vi jobbade lite till och sen red Karin och jag en sväng till. Jag red Tindra, den roliga unga fröken som snart ska på inridning på riktigt. Det blev lite blandat galopp, tölt och trav. Hon får välja, men jag försöker hålla henne rakt fram! Hon vill gärna gå in i skogen överallt! Jag har aldrig ridit så mjuk tölt!

Efter sen lunch åkte Karin och jag iväg till Ulfåsa, till Birgittas udde och gick en riktigt jobbig promenad med hundarna i 1,5 timme. det var så mycket tösnö som vi halkade omkring i. Nellie gick som vanligt exemplariskt bredvid oss, medans Vilma gick 3-4 ggr längre, eftrsom hon alltid ska gå i skogen bredvid stigarna och kolla på allt!!

När vi kom hem var vi trötta så vi satte oss vid datorerna, men nu är det dags att laga lite kvällsmat!


                                                                                                  

  
           

Kommentera

Publiceras ej