Vaknade vid 7 och gick ut och fodrade. Töväder, massor av vatten....
Karin och jag ägnade ett par timmar till att städa innan vi drack kaffe. Vi tränade också hundarna lite. Nu sitter handtecknen riktigt bra, som ska redovisas. Båda Vilma och Nellie har lärt sig.

Efter kaffet gick vi ut och mockade i hagen. Fy vad tungt! Det blev mer snö än skit i kärran! Hagen är som en bassäng på vissa ställen. Det är värdelöst när det smälter och inte rinner undan.

Tog lunchpaus och hann lagom bli klara tills Amanda kom och skulle rida.  Hon red Freri, jag tog Katur och Karin fick rida barbacka på Beris, för han hade fått ett skavsår av sadelgjorden. Tur att Beris är så snäll, för Freri och Katur var väldigt framåt på hemvägen! Men Karin hade full koll som tur var. Vilma hittade det ena spåret efter det andra och tog små lovar in i skogen. Hon kommer när man ropar, men jag undrar hur många km extra hon springer!

När vi kom tillbaka tog vi in Disa och tvättade hennes hov. Vi packade hö, mockade ur boxarna och fyllde på halm i vindskyddet. Freyja fick komma in och äta och Birkir fick komma in och bli borstad av Karin och Amanda. Han blev så fin!
Manen har blivit så vit och lång!  Hästarna har börjat fälla vinterpälsen nu. En hårig period väntar!

När vi var klara i stallet  åkte Amanda hem och Karin och jag gick in och åt fruktsallad med keso.
Sen ägnade jag en timme åt att lägga en beställning på kort. Vi har ju alla kort på datorn, har inte beställt på över ett år!
Men nu ska det bli av.

Jobbar imorgon, så nu är det go`natt!!

1 kommentarer

Robert

04 Mar 2009 10:01

Sitter på kurs i Sigtuna och lyssnar på föreläsningar, ganska annorlunda mot att vara hemma och köra hö.. :)



Vi kommer hem sent på torsdag kväll, och tar med Victor. Sen är vi borta på fredag, men hemma i långskogen på lördag, då kanske mormor kan komma? försöker ringa nån kväll med.



Kram!

Kommentera

Publiceras ej