Vaknade 6.30 och gick upp för att hinna lite före jobbet.
Stel i kroppen efter allt fysiskt jobb. Tog stavarna för att gå en promenad med hundarna,
Gick väl i andra tankar när hundarna fick se en grannkatt, och jag var inte med så de jagade den en bra bit. Blev arg som tusan och skrek: Kom hit, vad håller ni på med!! Med resultatet att Nellie slänger sig i diket och vill inte komma!

Jag kunde ju tagit staven och slagit mig själv i huvudet! Fast jag vet att det är fel att gapa efteråt så gör jag det. Dessutom var det mitt eget fel.... Man måste var med lite!

Sen blev det bra iallafall. Mötte 2 skogsarbetare som röjde. Då tränade vi bakomgående. Jag med stavar och hundarna gick så fint bakom så killarna i skogen slutade jobba och beundrade hundarna. Lite längre fram tränade vi sitt och ligg med handtecken, fungerade jättebra! Sen tränade vi på att inte spåra och inte kissa i grannens grushög!! Gick kanonbra!

Ni som vet att jag jobbar med positiv förstärkning kanske undrar hur mycket godis det gick åt? 2 färska frolicsringar, delade i små bitar, räckte till allt detta! Då var det några smulor kvar till vi kom hem och jag borstade ur pälsen, vilket Nellie hatar!

I trädgården hade vi besök! Vilma stod och skällde på 2 jordhögar (trodde jag) men när jag kollade närmare så var det  två igelkottar som knaprade i sig gräs(?) så det hördes när de tuggade!

1 kommentarer

Monika o Lucy

12 May 2009 20:10

Hejsan..

ja du kämpar på..promenader tidigt och annat hemma kring..bra med dessa små lydnadsmoment när man ändå är ute och går..jättebra.Hahahahahahaa katter är ju sååå roligt att jaga..!!Vad kul att du har igelkottar i trädgården ..dom ska du vara rädd om..kanske får ni se små ungar också snart..dom är så söta..=)

ha det gott ,kram

Kommentera

Publiceras ej