Började morgonen med Råssnäspromenad, 2 varv!
Handlade lite och åkte hem och åt en jättego macka med kaffe! Östenssons har så goda bröd som bakas där, några som heter Loke och Oden. Grova, rustika  bröd. Prova!!

När jag kom hem så regnade det igen. Det har varit så några dagar. Sol och regn om vartannat. Ägnade mig åt matlagning och datorn!

Sen kom Karin hem och då red vi på Berserkur och Nökkvi mellan några skurar! Nellie och Vilma var med och motionerade! Sen tog vi lite fika innan vi red Katur och Freyja. Karin tog vildhästen!! Fast hon skötte sig jättebra, utom en gång, när hon fick syn på att det låg salt på grusvägen! Då flög hon rätt upp och sparkade bakut! Märklig häst.......När vi var nästan hemma regnade det och solen sken, så det blev en jättefin regnbåge.

När vi var klara tog Karin och cyklade med Tindra, så idag fick alla röra på sig! Jag gick in och fixade lite mat, för kl 19 började spårkursen. Idag fick de lägga spår åt varandra. Ett eget och ett åt kompisens hund. En hund var sjuk, så matte kom själv. Men hon fick låna Vilma som blev överlycklig. Vilma fixade ett långt spår med 2 vinklar, jättebra! Hon fick ju gå 2 spår som andra gjort.  Alla var jätteduktiga som vanligt!

Kommentera

Publiceras ej