GRATTIS Robert!! Idag är det 27 år sedan jag fick dig!! Helt otroligt egentligen. Jag var ju nyss 20 tycker jag......Hur fort gick det?

Idag sken solen klockan 7, sen regnade det igen. Så fm blev det lite städat inne. Efter kaffet mockade Karin och jag i hagarna, då var det fint väder igen!

När vi ätit kom Amanda och vi red ut. Packade sadelväskor och hade tänkt rida långt med lite fika. Men just då dök mina föräldrar och min moster Britt upp! Mamma hade bakat bullar, för Robert fyller!!  Vi red ut iallafall och sen fikade vi när vi kom hem. Nellie fick följa med oss ut och Vilma var kvar hemma med familjen eftersom hon löper nu.

Trevligt att få besök! Jag trodde inte att de skulle dyka upp eftersom vädret var som det var. När de åkt hem red Karin och jag Katur och Freyja. Vi red ut en sväng. Det gick bra, men mitt självförtroende fick sig en knäck  efter skenturen i förrgår, så det kommer nog dröja innan jag känner att jag kan rida henne bra igen. Hon är så svår, het och jättekänslig i munnen. Jag vill lära mig! Tölten är underbar, men ibland stressar hon bara iväg med huvudet i luften. Måste hitta "läget" där det går som bäst! Ska ringa Malin och boka lektion.....

Det blev väldigt sen middag, klockan var 21!! Då var vi rejält hungriga!!!


Robert, grabben med choklad  i, eller på!!!

Kommentera

Publiceras ej