Idag var det dags för ny valpkurs! En glatt gäng på 7 valpar i nästan samma ålder. En är lite yngre. Det kommer att bli jättekul att följa dem!
När kursen var slut hade Tomas fixat lunch, sill och färskpotatis, gräddfil och gräslök. Gott det där årets första!! Han hade också varit och handlat, eftersom vi ska ha födelsedagskalas här imorgon. Men jag tror att han åkte mest för att köpa foder till grisarna som han ska hämta imorgon!

Efter lunch hade jag spårkurs. Det blev lite lyx för de två som kom. Två uteblev, vet inte varför. Men jag tog med mig Vilma, så hann jag lägga två spår till henne också. Jonna hjälpte mig med det ena. Vi hade så trevligt i skogen, satt länge och fikade och babblade!! Hundarna fixade spåren. En av dem gick fel en gång, för linan gick sönder!! Då sprang han in på "grannspåret" men det löste sig, han kunde ta upp sitt eget igen när matte fick tag på honom.

Karin löshoppade 2 hästar till idag. Oj vad de tycker att det är kul. Amanda och hon red också varsin häst. Jag har ägnat mig åt att rensa ogräs igen. Men i kryddlandet är jag osäker på vad som är vad.....!

Solen skiner fast klockan är mycket. Det blir nästan alltid mat alldeles för sent på kvällen, då man är alldeles vrålhungrig och börjar leta godis i skåpet ....

Hade tänk laga kålpudding till imorgon och hade tagit fram allt när jag insåg att det blir alldeles för sent! Har en kaka inne nu som är klar vid 22. Då kan man ju inte sätta in mat som tar en timme till. Det får bli imorgon bitti istället.

Men som sagt solen är uppe och man fattar inte att det är så sent!



Suck, här sitter jag när matte har kurs och gullar med andra hundar.

2 kommentarer

Monika o Ina

23 May 2009 23:44

Hej Agneta..

tack för idag på våran spårkurs..kul att få spåra sa Ina..och att få prata "hund",sa matte =)

Ååååå vad gott det lät med kålpudding..! Visst är det ljust länge nu..härligt !

hH det gott nu i sommar..slit inte ut dig =)

kram Monika, Ina..o Lucy.

Agneta

25 May 2009 22:00

Tack för inlägget! Det var jättetrevligt att ses och prata. Hundarna vad så goa och duktiga!

Kommentera

Publiceras ej