Somnade med huvudvärk och vaknade med huvudvärk. Tog tabletter och drack kaffe, men det hjälpte inte...
Cattis, min nya vän, som jag fann på bussen till Åland (!!) var här på fm och hälsade på med sin fina Flat coated hane.
Vi pratade i mun på varandra medans vi försökte hålla koll på hennes 2 småpojkar, en höglöpande Vilma och Nellie som skulle hålla styr på Vilma och Enzo! Men det gick bra! Vi promenerade en sväng, sen fikade vi, inne, för det började regna.

Sen åkte de hem. Jag åt lunch och flyttade över hästarna till trädgården. Karin kom hem och vi bestämde oss för att rida.
Vi sadlade Freyja och Katur och red på banan. Det gick riktigt bra ett tag, jag fick till och med  trav några varv. (Hon töltar helst)Men rätt som det var mullrade det till och himlen öppnade sig! (Förklaringen på huvudvärken! )Utemöbler och tvättkorg flög all världens väg och hästarna i trädgården for omkring. 

Skulle just hoppa av hästen när hon bara exploderade! Jag hade släppt stigbyglarna så jag fattar inte att jag satt kvar! Freyja for omkring som en galning. Ju mer jag försökte stanna desto fortare gick det. Jag började få lite panik, för det var ju vått i gräset och givetvis halt! Men så ropade Karin: Andas mamma!! Just det, skärp till dig och andas tänkte jag och fick tag på stigbyglarna. Sen andades jag tills hon saktade ner, högt och ljudligt! Skyndade mig av , tyvärr, för det blev ju inget bra! Men jag får tänka positivt tills imorgon. Då går det bra!

Vi plockade iordning på allt och flyttade tillbaka hästarna. Tog in tvätten som var dyngsur!
Sen åkte vi till Mjölby och sa upp våra träningskort, Karin och jag. Har inte tränat på flera veckor nu när det varit så fina kvällar.
Handlade på hemvägen och åkte hem och gjorde pizza. Gott!

Kommentera

Publiceras ej