Igår gick jag ut tidigt och mockade i hagen, tungt jobb.  Sen  kom Karin , så vi var ute och red en sväng. Hundarna var med förstås. Beris var stel och gick inte alls lika bra. Men det berodde kanske på mig också....Nökkvi gick däremot bra!

Eva Bergling kom till förmiddagskaffet. Vi pratade lite om kursen vi ska ha på tisdag tillsammans. Karin stack iväg till kompisar i Västerås och Tomas hade redan åkt tidigt till Strömsholm på Islandshästaktivitet.

Sen åkte jag till stan. Handlade hundmat, hälsokost till mig och sen var jag på Maxi och handlade lite. Stannade och tränade på Nautilus på hemvägen. Nellie var med så hon fick gå en liten runda vid sporthallen.

När vi kom hem var det kolsvart ute och duggregnade. Gick och fodrade hästar och grisar och pratade lite med kaninen! Sen gick Nellie och jag in och fixade mat. Sen låg vi i soffan både hon och jag och halvsov. Jag såg iallafall idol, första delen, men inte utröstningen.

Ut och fodrade till natten innan jag slocknade helt i soffan! Man sover bra där..!!

Imorse vaknade jag före 7 och gick ut till djuren. Har ätit frukost och skriver nu ut lite papper till valpkursen, sista gången idag.

Kommentera

Publiceras ej