Sov länge och vaknade till solen!! Efter frukost både till hästar och oss gick vi ut och hjälptes åt att mocka i hagen. 4  överfulla kärror med skit och lika mycket är kvar. Men finare blev det ju!

In och tog lite kaffe och macka efter det. Smakade bra! Sen röjde vi i hötorken, för att kunna ställa in alla redskap inför vintern. Hästarna ville promt in och kolla vad vi gjorde och en gång lyckades Disa gå in och klättra upp på träpallen. Vilken orädd häst hon är....! Fast det hade inte blivit så kul om hon fastnat med en hov.

När vi ätit lunch tog vi in alla hästar och avmaskade dem. Det har vi sagt i flera veckor att vi skulle göra, men nu är det gjort!!!

Det började skymma, men jag ville hinna lite till! Tog hundarna med mig och gick till skogen och klippte granris som jag lagt i rabatterna. Så fint!!! Men jag fick hämta en pannlampa för till slut blev det för mörkt!

Karin kom hem från Ikanohuset, där hon jobbat idag för IOGT rörelsen. Vi kokade risgrynsgröt till kvällsmat och började elda lite i kaminen. Men idag har det varit varmt, 9-10 grader tror jag. Så vi har inte eldat något på dagen. Men nu är man lite frusen så här på kvällen.

Somnar nog gott efter arbete och frisk luft!!!

Kommentera

Publiceras ej