Imorse kom Karin redan innan jag hunnit äta frukost!

Vi gick ut och började i stallet, för Eva skulle komma och rida. Hon hade med sig sin häst Thokkadis och Karin red Nökkvi och jag Beris. Vi var ute i 1,5 timme och det var jätteskönt väder. Hästarna skötte sig fast det var en nykomling med!

När vi kom hem tog vi en kopp kaffe och en macka. Smakade hur bra som helst!! Klockan var ju nästan 12! Karin åkte till jobbet och Eva åkte hem. Jag tog en kort sväng på Tindra och tog med mig Nellie. Tindra var jätteduktig, fast hon inte är riden på flera månader. Hon känns lite obalanserad, men hon lyssnade bra! Men tyvärr for det upp 2 rådjur just när vi skulle gå nerför en liten backe. Hon flög ner istället och for iväg i galopp. Det blev en rejäl knyck i min nacke när hon landade, men jag hoppas det går över....just nu gör det lite ont.

När vi kom tillbaka ville jag inte gå in, solen strålade och det var riktigt varmt! Passade på att fixa lite i trädgården istället och pratade med grannen som var här och fixade i sin trädgård!

Tills slut gick jag in, för jag hade inte ätit. Men klockan var över 15, hade ingen lust att laga något så jag tog lite gröt bara, vi skulle ju äta senare!

Sen åkte Nellie och jag till affären. Hon älskar ju att åka bil, så hon får hänga med!

När jag kom hem klockan 17, kom Tomas samtidigt. Vi tog lite kaffe och kalvdans, som jag köpte på julmarknaden förra helgen. Sen städade jag av lite. Eftersom Nellie badade igår var det hundhår överallt!

Nu har vi ätit (mätt!) sett Idol, varit ute och fodrat och rastat Nellie. Ska väl se vem som åker ur Idol, innan jag somnar!!!

Kommentera

Publiceras ej