I fredagskväll var vi hos Eva och Rolf och käkade pizza. Kom hem sent, för det var ju trevligt som vanligt!

Igårkväll var vi hos Maritha och Nisse och blev bjudna på mat. Det var också trevligt, vi ses ju inte så ofta längre, som vi gjorde när våra hästar var inhyrda hos dem. Då grillade vi ibland och fikade ofta!!

På förmiddagen igår hade jag valpkurs. Vädret var urtråkigt, men alla utom en kom iallafall, det var kul. På eftermiddagen gick jag promenad med Nellie och sen bakade Karin och jag jättegoda muffins.

Idag var det vardagslydnad igen. Bara 3 stycken, men vi hade trevligt och slapp regn. Efter lunch var det agility, då regnade det! Men vi lyckades göra några stationer inomhus! Slalomträning i stallgången, gungan på logen, en rakbana utomhus och sen lite targetträning uppe i "fikarummet".

Efter de timmarna var vi frusna och gick in och drack te/kaffe. Karin badade marsvinet Lukas och jag bytte i buren. När jag just hade duschat så ville Karin åka hem. Jag skulle skjutsa henne. Slängde bara på mig en jacka, för det går ju fort att åka dit.  Mitt i mörkaste skogen lägger bilen av!! Det regnade och vi såg inte ett dugg!! Det var bara att traska hemåt.....i regnet...

Nu står batteriet på laddning. Får väl se om det går att köra den imorgon.


Fina Hittehunds Truls

Kommentera

Publiceras ej