Jobbade igår tills idag. Fortsatte sedan förmiddagen med personalmöte och var sen och styrketränade lite. Idag ökade jag lite på vikterna!

Åkte och storhandlade. Fyllde både frys och kyl. Skönt att ha lite hemma. När jag kom hem var jag vrålhungrig! Skalade och åt morötter medans jag packade in varorna. Karin var ute och red, när hon kom in så lagade vi mat och tog sen en kopp kaffe innan hon skulle iväg och jobba. Vilma fick vara kvar här hos mig.

Våra hundar har det bra! Vi lyckas oftast täcka upp dagen så de inte ska vara själva så länge. När Karin åkt iväg gick jag och hundarna ut till stallet. Red ut en sväng på Berserkur som var superpigg! Töltade från stallplanen! Hundarna var med och skötte sig utmärkt. Vilma stannade inte en enda gång och åt skit!!!

Städade lite i stallet, mockade vindskyddet och plockade lite! Det var soligt och skönt, ville knappt gå in. Men det mörknar ju fortare nu, så vi gick in vid 17 tiden, hundarna och jag. Började elda och tog en kopp te.

Har ägnat lite tid åt tvätt, plockat undan grejer och sen suttit vid datorn. Ska ta och träna lite luktdiskriminering med Nellie nu innan sista promenaden.


Fina Simba


2 kommentarer

Robert

28 Oct 2009 08:53

Ohh, vilken vacker hund!

Agneta

28 Oct 2009 21:44

En malamute tror jag att det stavas. Jättefin!!

Kommentera

Publiceras ej