Började med vardagslydnad på morgonen. Det var bara 5 stycken, alldeles lagom för att man ska känna sig nöjd efteråt! Man hinner prata med alla och se alla! Det är viktigt.

In och slängde ihop lite lunch. Hade förberett lite! Ut igen och hade agility. Då hade temperaturen stigit lite så det var riktigt skönt! Bara 6 personer kom idag så de hann väldigt mycket. Hundarna var supertrötta!

Strax innan vi slutade kursen kom Blå stjärnan på studiebesök. De kollade lite på kursdeltagarna som tränade agility och sen fick de köra varsitt lopp med Vilma. Det var 6 flickor som ville ta med sig Vilma hem!!!

När de kört agility frågade jag om de ville rida. Det ville de såklart så vi tog in Katur och Berserkur och gjorde iordning dem. Sen gick vi en promenad och de fick turas om att rida. Några hade ridit förut, men inte på Islandshästar. Det gick bra, men lite fort hem......!!

Klockan var 17 när vi var tillbaka och klara med hästarna och så hjälpte de mig att plocka in alla hinder. De hade fika med sig och satte sig på logen, men jag gick in och fikade med Tomas som varit på taket hela helgen!! Kände mig mör efter en hel dag utomhus! Det gjorde han också efter att ha klängt på taket på svåra ställen där det inte finns något att hålla sig i. Men han gick ut en stund till.

Jag stannade inne. Dammsög sovrummet och bytte lakan. Lagade lite matlådor och gjorde pizza på tortillabröd. Snabbt och gott!

Nu har jag tränat lite med Nellie. Hon har väntat ...... Hon hörde att jag sa till Karin att imorgon åker jag och tränar efter jobbet. Hon flög upp och trodde att vi skulle träna...snacka om att urskilja ord.

Ikväll blir det nog tidigt i säng. Jobba imorgon!

Kommentera

Publiceras ej