Karin kom hit på morgonen så vi mockade i hagen och fixade lite. Drack kaffe innan vi  red en sväng och  hade med oss hundarna. Hästarna var så pigga! Vilken skillnad det blev när vi fick bort lite vinterpäls på halsen på dem!

Beris gick så snabbt i tölten med världens tryck i steget, det var så gött!!! Hundarna fick springa mycket idag. Vilma låg efter ibland, verkade inte lika pigg som vanligt. Annars brukar hon ligga först, pudelskrället!! Men imorgon ska hon till "frissan" och få bort lite päls, då kanske hon också blir pigg!

När vi kom hem plockade vi fram lite hinder och lät Tindra och Freyja få hoppa lite. Karin skötte det, jag är så lat, orkade inte jaga på dem!! Gick in och lagade mat istället!

Det var så fint väder hela förmiddagen och fram till 14 ungefär. Sen började det regna. Vi gick iallafall ut en stund till och plockade iordning lite i trädgården. Lite skräp plockade vi upp och så klippte jag lite växter.

Regnet strilade så vi gick in igen. Sen har jag ägnat en stund åt Nellies träning. Både signalbeteendet som jag ska redovisa för att få mitt diplom till assistanshundsintruktör och det nya vi lärde oss i torsdags-fredags. Det går så bra. Nellie är så duktig, fast hon är en gammal vovve nu!!

Tomas försöker laga tvättmaskinen. Men det blir nog kanske så att vi får investera i en ny.

Nu ska jag ta och läsa vidare i min bok. "Min vän Henry" som handlar om en autistisk pojke och hans hund. Väldigt bra!

Kommentera

Publiceras ej