Fodrade hästarna strax efter 7. Skönt att komma upp så man får lite gjort! Duschade eftersom jag skulle till Ringblomman på behandling. (Brukar inte det på morgonen annars när det är så kallt och jag ska vara utomhus!)

När jag kom hem därifrån smakade det jättegott med kaffe och macka. Man blir trött och lite frusen efteråt och ska gärna vila. Jag "vilade" genom att läsa lite i en bra bok, sen lagade jag mat, tvättade några maskiner tvätt och pysslade med lite av varje!

Karin kom och vi gick ut och skulle rida. Jag tog på mig alldeles för lite kläder! Frös och klagade hela tiden! Först red vi Freyja och Katur. Vi skrittade första biten, sen blev det nästan galopp ända hem. Jag var genomfrusen. Hundarna fick springa på rejält för att hänga med, bra för då hinner inte Vilma leta efter en massa skit.

Sen bytte vi till Beris och Nökkvi. Jag hittade en tjock väst som värmde lite, sen sa jag till Karin att jag rider barbacka så värmer det lite! Då gjorde hon det med! Åhh vad varmt och gott det blir om rumpan av värmen från hästen. Dessutom känner man ju rörelserna bättre när de töltar. En snabb galopp blev det med, härligt att känna att man har balansen att bara sitta utan att klamra sig fast! Hundarna var med ut igen. Mötte labbe-hanen som bor här i närheten. Hans husse frågade om vi hade löptik och det har vi ju! Vilma, fast det är snart slut nu.

Lagat mat igen, korvgryta, lite taismak. Kokosmjölk, sqaush, rödlök, vitlök, sambal olek, chilisås (hot) och så falukorv. Det var vad som fanns hemma. Gott blev det med! Pasta skruvar till.

Nu ska jag skriva lite till mina kurser. Imorgon har jag min dagkurs kl 13. Sen ska jag vara barnvakt åt Isak och Lukas. Hämtar dem på dagis.


Nökkvi

Berserkur




Kommentera

Publiceras ej