Sov länge,hade ont i huvudet så jag kröp ner igen efter att ha satt på tvättmaskinen imorse! Vaknade sen av telefon och gick upp och tog en iprén.

Karin dök upp så jag sa att  vi kunde ta kaffe innan vi skulle ut och rida, kanske det som fattades mig! Vi släppte ut Lukas som fick springa på köksgolvet när vi fikade. 2 sura hundar stod bakom kompostgallret och bligade på honom. Lukas är marsvinet, ett urgulligt sådant!

När vi var klara så hämtade vi hem hästarna som vi skulle rida, 2 var. Precis när vi kom vid rundcorallen sprang en fet mus ca 10 meter framför oss. Det registrerade Vilma blixtsnabbt! Hon kastade sig iväg, klippte musen och på ett ögonblick så var den död! Då skulle hon sluka den trodde hon! Men den var ju som en stor hamster, så det blev problem! Som tur var så lyssnade hon på Karins loss och då fick hon massor av beröm! Men sen har hon ägnat dagen åt att leta efter musskrället, som Karin kastade in i skogen. Om jag känner den hunden rätt så kommer hon leta i dagar.....

Underbart ridväder var det. Lagom varmt och underbara färger på träden i den bleka höstsolen. Hästarna blev rejält svettiga, så imorgon ska vi raka dem lite. De är nästan svettiga innan vi börjar rida.

Åt lunch, levergryta och ris, det är ju såååå gott!

Karin red Freyja medans jag lagade mat och sen åkte hon till Mjölby på jobb.

Jag gick ut och plockade av 1,5 liter björnbär, ska göra sylt ikväll. Vi har aldrig fått så mycket bär som i år.

Sen red jag Katur en sväng och hundarna fick springa en runda till. Nu hade jag koll på Vilma, för på fm smet hon tillbaka hem och letade efter musen....

På kvällen åkte vi till ÖB i Skänninge och handlade lite till mina kurser. Tomas hittade en jacka som han ska ha när han jagar, varm och gó militärjacka. För 99 kronor!

Har kollat på Idol och ätit mat. Så nu ska jag ta hand om hundgodiset som är i ugnen, koka sylt och stryka färdigt tvätten.

Kommentera

Publiceras ej