Började morgonen med att rida.
Solen strålade och det var varmt i luften. Karin var redan här när jag kom hem från jobbet. Först red jag Katur och hon tog Freyja. Hundarna fick följa med också. Katur kändes jättefin i sina rörelser. Kanske linimentet innan ridning hjälper till lite på hans gamla ben! När vi kom hem tog vi kaffepaus ute i solen. Härligt!!

Beris och Nökkvi stod på tur sen. Då fick hundarna vara hemma, för de blev trötta i värmen. Jag provade en bomlös sadel på Beris och jäklar vad bra han gick!! Han töltade som aldrig förr, jag bara satt och log! Det är något visst när man får till det! En känsla som är svår att beskriva.

Karin åkte till jobbet. Jag åt lunch. Sen gick Nellie och jag till skogen och plockade 3 liter kantareller. Vi gick i 2 timmar.

Kaffet smakade gott när vi kom hem!

Sen kom Tomas och vi tog tag i allt bråte som han har rivit ner i sovrummet, tak och väggar och isolering i mängder med säckar. Vi lastade in allt i hästtransporten, så nu är den full.

Åt kvällsmat och sen hämtade vi hem hästarna. Tomas tog av Tindras skor och raspade till hovarna. Vi fick "order" av Gerd att fila varannan vecka för att räta upp dem lite, hon är så långtåad.

Nu är det lite "kontorsarbete" och en kopp te som gäller!

Kommentera

Publiceras ej