Jobbardag idag!

När jag var på hemväg så var jag inne och bokade en träningstimme på Nautilus. Nu ska jag försöka komma igång igen. Jag vill känna mig stark, så jag orkar med vinterns släpande på hö, vatten och skottkärror med skit!

En promenad vid kanalen blev det med och sen handling på Ica i Charlottenborg. Vi bodde där i de husen när jag var 2-15 år. Det är märkligt, men jag känner fortfarande igen en del människor som fortfarande bor kvar i området.....

När jag nästan var hemma så såg jag en överkörd katt ligga vid vägkanten. Jag hade en bil bakom mig och fick möte så jag kunde inte stanna.  Men den såg död ut så jag stannade hos närmsta granne och frågade om det var deras.

Jag åkte hem med mina matvaror och hämtade hundarna. Vi gick tillbaka till grannen för att höra om det var deras katt. Det var det inte, men hon hade engagerat sig och ringt runt till nästan alla i Långskogen och frågat om någon visste vems den var.

Det visade sig att det antagligen var en familj som flyttat och lämnat kvar sina katter. HUR kan man göra så???
Jag trodde alla visste att tamkatter klarar sig inte när det blir vinter. Fy för såna människor!
Då är det ju humanare att ta bort dem om man inte kan ha dem kvar.

Jag gick hem och klippte gräset som var välbehövligt! När Tomas kom hem så åt vi, sen fortsatte jag klippa tills det var så skumt ute så man inget såg!

Hästarna följde med hem ikväll utan större problem. Men jag frös och fick gå in och hämta jacka och vantar!! Höstkänning!!

Kommentera

Publiceras ej