Imorse kom Annette och red. Det var lite kallt men ganska perfekt ridväder. Vi var ute så länge så när jag kom in var klockan 12.30!

Nellie och jag åt lunch. Sen ut igen. När jag kom ut i hagen ligger Freyja ner och på henne sitter en kråka. Han pickar och pickar på henne. Jag stod och funderade på om de hade loppor eller nåt....Då ser jag, den har näbben full med päls!!!!

Jag kutade in efter kameran, men den hann tyvärr iväg. Sen borstade jag unghästarna i hagen. Det blev drivor med päls, så nu finns det till fågelbogygget!

Red Tindra på banan.När jag fattade högergalopp gjorde hon ett bocksprång och studsade runt lite. Får hålla koll på det. Hon har lite problem i ena varvet, är lite stel.

Så kom det lite regn. Jag gick in och städade lite innan jag åkte och tränade i sporthallen.Jag hann precis in på granngården innan de stängde och köpte bla en vattenflaska till kaninen. Han roar sig med att hälla ut skålen med vatten i buren! På vintern går inte att ha flaska, det fryser ju. Men nu funkar det igen.

När jag kom hem hade Karin precis ridit sina 2 hästar, så vi fixade lite mat till oss och hundarna.

Nu har jag tränat lite sök med olja i köket. Nellie var lite virrig. Men jag har varit dålig på att träna, måste skärpa mig!!

Tomas kom just hem. Han har varit på ett studiebesök i Söderköping på en gård, med sin studiecirkel.





Kommentera

Publiceras ej