Lördagkväll

Imorse hade jag min superroliga valpkurs igen. De är så duktiga och intresserade! Idag fick de lägga ett litet spår. Hundarna var jätteduktiga!

Det var svinkallt och blåste samt småregnade lite, men folket  var vid gott mod!

Gick in och lagade lunch. Då kom Helen med en chokladtårta i handen!  Vi åt först och så tog vi hennes goda tårta till kaffet efter maten!

Så gick vi ut i kylan igen. Helen och jag mockade. Tomas longerade unghästarna. Vad fina de är! Båda har bra trav. Birkir kan hålla traven länge medans Disa blandar lite mer ch lägger in galopp. Disa bockar och brallar en del men Birkir busar genom att vända snabbt och byta håll. Det gäller att vara med!

Helen och jag gick en sväng med hundarna innan hon åkte hem.
Sen stack Tomas och jag iväg til Brunneby och handlade lite. Vi hade pratat om att fika där, men det gjorde vi ju hemma, innan. Dessutom var det bara ca 20 min innan stängning! De hade ett loppis där och höll på att plocka ihop. men vid ett bord hittade jag 6 nya, fina höganäsmuggar för 75 kr!!!! Fynd!! På tradera kostade de ca 100 kr styck!

När vi kom hem red vi ut på Tindra och Beris. Hundarna fick följa med.  Det gick att rida över gärdet igen, så det blev en lagom runda.

När vi kom in var jag genomfrusen! Drack te och läste lite innan vi började med kvällsmaten. Jag hade fått nya Hundliv.

Kollade lite på körslaget när vi åt mat, potatisgratäng och lammkorv. Sen planerade jag mina 3 kurser till imorgon. Drog ut lite papper och agilityritningar.

Nu är klockan 23.30 och jag somnar snart......zzzzzz
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0