Redan torsdag!

Tisdag jobbardag. Onsdag-torsdag långpass.

Imorse slutade jag 8 och åkte direkt till mamma som fyllde år. Drack kaffe och så kom Fredrik med presenten som vi köpt ihop. En kamera som hon gillade skarpt!

Sen åkte jag till"tant" Irma som stickat en underbar tröja till mig. En så kallad pippitröja!
Direkt efter det till vårdcentralen och fick penicilin (mindre kul!) sen till apoteket och hälsokostbutiken för att fylla på förrådet!

När jag kom hem och skulle äta (vrålhungrig) var Karin här och hade hittat Birkir rullandes i hagen. Kolik igen!!
Vi gick i 2 timmar med honom sen ringde jag veterinären. Både hästen och vi var helt slut! Men han piggnade till snabbt som tur var.

Hade planerat att vara ute hela dagen. Rida, kratta och njuta av fågelkvitter! Men det började regna. Så det blev stryka, tvätta, städa istället......

Har letat musik till freestylen som vi ska på imorgon. Jag funderar på en låt: Jag ringer på fredag. Men hur gör man om man vill ha en låt bara? Kan man köpa på nätet? Får man ladda ner till sig själv?

Nu ska jag skicka lite mejl och sen blir det tidig kväll, efter fodringen! 
Mariann L
2010-04-09 @ 09:02:19
URL: http://mariannlostinline.wordpress.com

Har aldrig upplevt det där med kolik på hästar eller djur. Det måste vara hemskt! Hoppas Birkir mår bra nu.

Eftersom ingen bättre kunnande har svarat här iaf så visst kan man ladda hem musik. Fast jag vet inte hur det funkar med betalning osv. Till Spotify kan jag ju ladda ner en hel del musik gratis. Det borde väl kanske gå och ladda ner till en mp3. Har inte försökt. Men du kanske har fått svaret redan av ungdomarna.

Mia
2010-04-10 @ 09:59:02
URL: http://miaskaos.bloggplatsen.se

Oj allt på en gång..

Krya på dig bästa Agneta.Kram Mia

Robert
2010-04-10 @ 18:56:09

Man får inte ladda ner hur som helst, det är olagligt. Men man kan köpa mp3:or till en del program och sådär, men inget man kan tanka direkt till en mp3-spelare vad jag vet.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0