På fm hade jag vardagslydnadskurs för 7 duktiga hundar med ägare. Det är så roligt när de frågar en massa och försöker ändra på det som inte fungerar. Tyvärr så kör ju en del samma "tänk" fast det inte fungerar.....Det gjorde jag själv i hur många år som helst.....

In och lagade lunch efter kursen. Förberedde till agilityn. Nybörjarna var 7 stycken och de var otroligt duktiga! Sen kom gänget som en del kört bara 5-6 ggr och några i flera år! Men alla är jätteduktiga!  Hur fort lär sig en del?

Solen värmde hela dagen, så idag var det tröjor som åkte av. Igår frös vi som galna! Fick låna ut kläder!
När vi packat in alla hinder gick jag in och lagade mat igen.

Birkir hade ont i magen igen så Karin och Tomas fick traska omking med honom. Han står inne nu. Hoppas att han piggnat till så vi inte måste ringa veterinären en söndagkväll igen. Fy farao! Blir så dyrt!

Jag har tränat med Nellie. Hon var så duktig. Körde lite med krukorna igen. Olja under en, svamp under en och en tom.  Sen presenterade jag en doft. Först visste jag inte om om hon fattat för hon letade i alla 3 så himla fort och när jag klickade så kändes det som hon letade och väntade på klicket. Men så såg jag att hon gjorde ett medvetet val! Hon gick tillbaka till rätt kruka efter att ha  nosat på fel och det var jättetydligt! Jag jublade!!

Nu är det dags att kolla till lillgrabben, håll tummarna att han mår bättre.

Kommentera

Publiceras ej