Solig härlig dag

I morse slutade jag klockan 8, men kom inte iväg direkt, som vanligt!

Slängde grovsopor som stod i bilen och åkte sen till Sporthallen och tränade. Ska försöka gå några gånger i veckan. Det är ju så skönt att känna att man orkar.

Handlade en massa på Östenssons, det blir så när man är hungrig!

När jag kom hem blev det en god macka och kaffe, sen lite kontorsarbete och telefonsamtal.

Helen och Tilde kom och hjälpte till med hästarna. Vi longerade Tindra, mockade, packade hö och bytte vatten.

Sen gosade vi lite med kaninerna och Helen och Tilde matade fåren med havre! De börjar bli lite tamare nu!

När de åkt hem bryggde jag kaffe till min nya kurs. Känner mig helt slut i huvudet efter den........det är alltid så första gången. Nya människor, nya hundar, många frågor......

När vi ätit kvällsmat tränade jag lite tysta leken med Nellie. Fick in ett par nya beteénden, bland annat slick på nosen! Det ser för kul ut när hon kommer på vad det är som jag belönar!

Nu ska jag duscha, Tomas är ute och fodrar, sen blir det en kopp kaffe.

Måndag kväll på jobbet

Helgen försvann fort! Hinner visst aldrig skriva längre.....

I fredags var Amanda, Karin och jag ute och red i härligt höstväder. Sen städade vi i stallet, sopade och fixade hos kaninerna. Det ser ut som en unge blir kvar. En familj som skulle komma och titta dök aldrig upp.

På lördagen hade jag valpkurs på fm. 11 små knytten kom med sina familjer. Så kul!

Efter det kom ett par och köpte hö på en släpa. Då var det knappt en timme kvar tills jag skulle ha spårkurs och Nellie behövde komma ut. Jag tog cykeln och drog iväg in i skogen. Där hittade lilla fröken 3 liter svamp åt mig!

Sen hem igen med Nellie och ut i spårskogen med 4 vovvar med mattar! Ett per anmälda dök inte upp.....

När kursen var slut kom mamma och Fredrik och Robert hade kommit lite tidigare.  Karin dök också upp efter ha varit på en freestyle-uppvisning med Vilma. Vi skulle äta kräftor. Vi hade lite småvarmt innan som smakade jättebra! Så gjorde också kräftorna. Det drickbara var enbart vatten!

På söndagen kom Helen och gjorde mig sällskap ut på en ridtur. Sol och lite svalt, skönt väder! Katur gick så himla bra! Helen red Beris som också var duktig!

Sen hann jag både dammsuga och klippa nästan hela gräsmattan innan 2 agilitykurser. Den första kursen blev bara 3 stycken denna gång. Varför kan inte folk höra av sig? Är det någon ny trend att anmäla sig och sen bara strunta i det!?

Den andra, fortsättningskursen var det 6, kommer att vara 7 sen.  En deltagare fick förhinder. De är så duktiga!

De har ju bara kört en kurs på 6 ggr och hoppar redan banor och är duktiga på handling!

Idag började jag dagen med ett plågsamt mammografibesök. Fy attan!! Sen personalmöte och så har jag jobbat och gör så än.  Mattias ligger och läser i sin säng. Tidigare var vi och gick en skön promenad i Råssnäs och så har vi handlat en massa mat!

Nu får det nog bli en frukt för jag är hungrig. Åt soppa vid 17.30, men det var ju ett tag sen....

Torsdag fulltecknad dag

Imorse var jag och tränade direkt efter jobbet. Eva o Sofie var också med. Sen träffade jag även Carina där.

Tog en smoothie i farten på väg till tandläkaren för att laga en provisoriskt lagad tand.  Det gick snabbt och bra. Trodde jag skulle få sitta där i evighet eftersom tanden gått sönder och en bit av den fick dras ut sist. Men det blev bra.

Sen passade jag på att handla några saker på stan när jag ändå var där. Te, kläder och hälsokost.

När jag kom hem gick Nellie och jag ner och släppte över hästarna på betet. Sen hem och åt middag, som tur var färdig matlåda från en annan dag! Nellie fick lammkött och ris från helgen.

Tvättade några maskiner och svarade på mejl innan jag skulle iväg och ha 2 privatträningar. En liten valp och en "problemhund" var jag hos. Men det kommer nog att gå bra för dem.

Passade på att handla när jag åkte hem. På Östenssons ute på Väster. Det är inte bra att vara hungrig när man handlar! Nygrillad kycklingdoft i hela affären. Så jag köpte några spett till kvällen som jag gjorde pastasallad till.

Sen städade jag på övervåningen och sen på toan innan det var dags för sista svängen med hunden. Kanske inte konstigt att jag har huvudvärk och känner mig helt slut.....
RSS 2.0