Det här är egentligen min favoritmånad. Augusti. September är också härlig.
Men just nu är det fruktansvärt kvavt. Det har varit så till och från i en vecka. Jobbigt. Har aldrig haft så ont i huvudet.

Sitter här och dricker kaffe och äter lite god choklad som jag fick av Christina efter att ha varit marsvinsvakt åt Pussel och Nero.

Ikväll kommer Robert och Mi hem och hälsar på. Det ska bli härligt att ses!

Denna vecka började jag jobba efter 3 veckors semester. Det var trevligt att komma till jobbet igen och i år har det varit så bra hela sommaren på jobbet, med 2 nya medarbetare som det funkar jättebra med!


Annars har semestern tillbringats mest hemma och grejat lite med allt som behövs. Sen har Tomas och jag cyklat en dag på Visingsö med Nellie. Det var trevligt.



Sen var vi iväg till Gotland några dagar. Nellie fick vara hemma hos Karin här på gården. Vi åkte runt med bilen och såg en del nytt och en del som vi såg när vi var där sist-93!
Det är väldigt fint på Gotland. Bara man inte trängs med alla andra på de ställen man  "måste se".
Om man kan hitta lite udda ställen är det roligare.


Kaffe och supergoda mackor på ett mysigt bokcafé i spöregnet.



Ganska tomt på stranden....


Etelhems krukmakeri ägs av Ann- Britt som vi träffade på Island i maj!! Hon bjöd på kaffe när vi kom.





Inne i Visby! Huset kallas strykjärnet.

Nu kom grannpojken och vill gulla med kaninerna.Vi fick ju 5 små ungar i början på sommaren. Nu är det bara en kvar.Får se om den flyttar också. De är så himla keliga och goa. De som köpt de andra är väldigt nöjda.
Didrik kommer varje dag och plockar gräs och klappar på dem. Det är ju mysigt eftersom de är i en stor box och kan välja om de ska komma fram.

Kommentera

Publiceras ej