Imorse var jag och tränade direkt efter jobbet. Eva o Sofie var också med. Sen träffade jag även Carina där.

Tog en smoothie i farten på väg till tandläkaren för att laga en provisoriskt lagad tand.  Det gick snabbt och bra. Trodde jag skulle få sitta där i evighet eftersom tanden gått sönder och en bit av den fick dras ut sist. Men det blev bra.

Sen passade jag på att handla några saker på stan när jag ändå var där. Te, kläder och hälsokost.

När jag kom hem gick Nellie och jag ner och släppte över hästarna på betet. Sen hem och åt middag, som tur var färdig matlåda från en annan dag! Nellie fick lammkött och ris från helgen.

Tvättade några maskiner och svarade på mejl innan jag skulle iväg och ha 2 privatträningar. En liten valp och en "problemhund" var jag hos. Men det kommer nog att gå bra för dem.

Passade på att handla när jag åkte hem. På Östenssons ute på Väster. Det är inte bra att vara hungrig när man handlar! Nygrillad kycklingdoft i hela affären. Så jag köpte några spett till kvällen som jag gjorde pastasallad till.

Sen städade jag på övervåningen och sen på toan innan det var dags för sista svängen med hunden. Kanske inte konstigt att jag har huvudvärk och känner mig helt slut.....

Kommentera

Publiceras ej