och barnen har åkt hem....Idag åkte Robert, Mi och Victor hem till Uppsala igen. De har varit här en hel vecka. Men vad fort det gick.

Jag kom hem imorse efter jobbet, så vi tog lite kaffe och macka innan de åkte hem.

Det har varit mysigt att ha dem här. Ätit mycket mat och fikat har vi gjort. Men även varit ute en del och så spelat spel och kort på kvällarna. Det är kul. Victor fick något spel i julklappsleken, som handlade om matkunskaper. Det var roligt! Helst om man är trött och börjar svamla.....!

Har precis kommit in efter en ridtur på Tindra. Jonna och Karin var också med. Vi red genom Långskogen, perfekt underlag på snöpackad grusväg. Lite läskigt bara att gå förbi hästflocken borta hos Liljedahls! De är ju så många! Tycker våra hästar alltså!

 Jonna har varit här 3 dagar i rad. Men imorgon åker hon hem till Örebro igen. Berserkur har fått bli riden mycket nu, men det är ju bara bra.

Tindra ska jag försöka longera varannan dag och rida varannan. Det är ganska lagom för henne. Robert och Victor har skottat en plätt i longervolten som man stå på!

Nu ska jag dammsuga av lite och hänga tvätt!

Annandagen

Idag jobbar jag. Åkte iväg efter stalljobb och frukost. Vi har haft en lugn dag, efter lunch var vi och gick i Bondebacka en timme. Sen handlade vi några saker på hemvägen.

Julhelgen har varit lugn hemma. Mycket jobb ute som vanligt. Skönt att vara ute lite och inte bara sitta inne och äta!

Julafton var vi hos Tomas mamma och där var även Tomas syster, hennes barn och barnbarn. vi var 11 stycken som åt julmat och sen körde vi paketleken. Alltid lika kul. 3 hundar var med också.
 Vi kom hem ganska sent, så det var bara att fodra och göra klart i stallet.

Juldagen var vi hos mamma och pappa. Åt mat och fikade. Då var vi 12 stycken. Mi var med och så kom Fredrik, Marie och barnen.

När vi kom hem så spelade vi ett spel som Victor fick när vi körde paketleken. Vi skrattade så hysteriskt, så när Mi kom hem efter ha varit hos en kompis, så undrade hon vad vi gjorde. Men ibland blir det ju så när man är lite trött och börjar skratta, det blev bara värre och värre! Fast det är inte så kul när man inte varit med från början eller om man ska återberätta det för någon!

Nu ska jag laga lite kvällsmat hos Mattias, det blir pommes och korv, ingen julmat mer!
Dan före dan före doppareda`n

Jobbade måndag till tisdag. Så på morgonen åkte jag direkt till frissan och fixade till mig lite.

Efter det tog jag en runda till granngården och köpte hästmat och lite annat. Sen till maxi och handlade ihop med tusen andra....

På hemvägen hann jag med en julfika hos min vän Cattis som har Borenshults hundservice.

När jag kom hem tog det lååång tid att packa in varorna eftersom det är pussel som gäller.

Karin kom, så vi red och fixade allt i stallet. Jag red Tindra och Karin Beris. Det var väldigt mycket snö.....

Idag åkte jag till Helen i Skänninge och fick gott julfika och julklapp! Jag var där redan 8.30 så det blev frukost/fika. Gott efter slitet här hemma. Det tar en timme nu på morgonen när man ska fixa vatten och mat till djuren och ta några tag med snöskyffeln. Det slår ju aldrig fel att det har kommit en del snö på morgonen när man tittar ut.

Svängde förbi ÖoB på hemvägen och köpte kaninmat och tvättmedel. Alla julsaker var halva priset på, men jag lyckades låta bli!

Hem och fodrade djuren, sen direkt till stan och lämnade ett presentkort till en kund och handlade lite mer mat...

När jag ätit lite lunch kom Karin och Vilma. Så vi red igen och allt annat som hör till! Idag red vi bara på grusvägarna som är snötäckta och har bra underlag för broddade hästhovar.

Det är väl ca -10 grader här, så man blir lite kall om både tår och kinder. Men det går bra att värma sig med lite te när man kommer in.  

Har slagit in några paket till paketleken som vi ska ha i helgen. Julafton hos Tomas mamma och sen kör vi lite själva här hemma, barnen och vi. 
Förra julen!
RSS 2.0