Idag jobbar jag. Åkte iväg efter stalljobb och frukost. Vi har haft en lugn dag, efter lunch var vi och gick i Bondebacka en timme. Sen handlade vi några saker på hemvägen.

Julhelgen har varit lugn hemma. Mycket jobb ute som vanligt. Skönt att vara ute lite och inte bara sitta inne och äta!

Julafton var vi hos Tomas mamma och där var även Tomas syster, hennes barn och barnbarn. vi var 11 stycken som åt julmat och sen körde vi paketleken. Alltid lika kul. 3 hundar var med också.
 Vi kom hem ganska sent, så det var bara att fodra och göra klart i stallet.

Juldagen var vi hos mamma och pappa. Åt mat och fikade. Då var vi 12 stycken. Mi var med och så kom Fredrik, Marie och barnen.

När vi kom hem så spelade vi ett spel som Victor fick när vi körde paketleken. Vi skrattade så hysteriskt, så när Mi kom hem efter ha varit hos en kompis, så undrade hon vad vi gjorde. Men ibland blir det ju så när man är lite trött och börjar skratta, det blev bara värre och värre! Fast det är inte så kul när man inte varit med från början eller om man ska återberätta det för någon!

Nu ska jag laga lite kvällsmat hos Mattias, det blir pommes och korv, ingen julmat mer!




1 kommentarer

Mariann L

29 Dec 2010 11:59

Det är så härligt när man får sånt där skrattfnatt. Vad var det för spel? Johan är bra hos oss att få oss att tokskratta utan spel. Jag älskar för övrigt många spel, vilket tyvärr inte Inge alltid gör. Jag kommer ihåg ett som heter Rymdspelet eller nåt som Johan o jag spelade när han var ganska liten. Vi kunde hålla på länge, gjorde tom uppehåll och fortsatte senare. Ska väl bestämma en dag med dej sen för att rida! Jag fick ju presentkort i julklapp! Kul för då blir det av. Ha det bra!

Kommentera

Publiceras ej