Jobbade måndag till tisdag. Så på morgonen åkte jag direkt till frissan och fixade till mig lite.

Efter det tog jag en runda till granngården och köpte hästmat och lite annat. Sen till maxi och handlade ihop med tusen andra....

På hemvägen hann jag med en julfika hos min vän Cattis som har Borenshults hundservice.

När jag kom hem tog det lååång tid att packa in varorna eftersom det är pussel som gäller.

Karin kom, så vi red och fixade allt i stallet. Jag red Tindra och Karin Beris. Det var väldigt mycket snö.....

Idag åkte jag till Helen i Skänninge och fick gott julfika och julklapp! Jag var där redan 8.30 så det blev frukost/fika. Gott efter slitet här hemma. Det tar en timme nu på morgonen när man ska fixa vatten och mat till djuren och ta några tag med snöskyffeln. Det slår ju aldrig fel att det har kommit en del snö på morgonen när man tittar ut.

Svängde förbi ÖoB på hemvägen och köpte kaninmat och tvättmedel. Alla julsaker var halva priset på, men jag lyckades låta bli!

Hem och fodrade djuren, sen direkt till stan och lämnade ett presentkort till en kund och handlade lite mer mat...

När jag ätit lite lunch kom Karin och Vilma. Så vi red igen och allt annat som hör till! Idag red vi bara på grusvägarna som är snötäckta och har bra underlag för broddade hästhovar.

Det är väl ca -10 grader här, så man blir lite kall om både tår och kinder. Men det går bra att värma sig med lite te när man kommer in.  

Har slagit in några paket till paketleken som vi ska ha i helgen. Julafton hos Tomas mamma och sen kör vi lite själva här hemma, barnen och vi. 




Förra julen!

1 kommentarer

Elina Gilde

24 Dec 2010 02:26

GOD JUL!!! :D kram från oss

Kommentera

Publiceras ej